luni, 12 iunie 2017

Uneori doar specialistii ne pot scapa de furniciChiar daca par inofensive, furnicile pot fi periculoase si atrag nenumarate probleme intrucat traiesc in colonii si lasa in urma lor pagube semnificative. Acestea isi construiesc intotdeauna cuiburi in diferite medii, de regula in pamant, insa adesea migreaza catre apropierea caselor intrucat acestea reprezinta niste surse grozava de hrana. Zaharuri, carne si alte resturi ce contin proteine, motiv pentru care bucataria sau spatiile de depozitare a alimentelor reprezinta niste medii ideale pentru acestea.

Totusi, din cauza ca acestea sunt de dimensiuni mici, uneori poate fi mai complicata identificarea lor, precum si eliminarea lor, astfel ca serviciul de dezinsectie furnici este ideal in acest sens. Specialistii nu numai ca dispun de cunostintele necesare si de echipamentele adecvate, ci au si acces la substante eficiente, astfel incat tratamentele aplicate sa aiba rezultate in cel mai scurt timp. 


Mai multe variante

Pentru a fi luate cele mai bune masuri este nevoie de identificarea tuturor factorilor implicati. Se poate opta pentru insecticide care sa fie aplicate zilnic pentru o perioada de o saptamana, astfel incat sa fie eliminate furnicile, dar si ouale acestora, iar substantele actioneaza pentru ca sunt prezenta sub forma de hrana de care sunt atrase insectele. Pe aceasta cale poate fi nevoie de cateva zile pana cand sa fie eliminate complet toate furnicile, iar daca este nevoie, procedura poate fi reluata. 

O alta varianta este aplicarea unor granule cu insecticid in spatiile exterioare, care sunt foarte concetrate, dar si eficeinte. Regula este simpla, acestea trebuie aplicate pe traseul urmat de furnici de la cuibul lor pana la sursele de hrana. Cu alte cuvinte, este mult mai simplu sa se apeleze la serviciile specialistilor care isi vor adapta tratamentul adaptat la fiecare situatie, pentru ca problema sa fie remediata in cel mai scurt timp, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu