luni, 29 mai 2017

Ce implica procedura verificarii gazelor?


Instalatiile de gaze sunt tot mai des intalnite in mediul rural, nu numai in cel urban, astfel ca locuitorii de aici se bucura de toate avantajele aduse si de mai mult confort in propria gospodarie. Chiar si asa, pe langa toate beneficiile, este implicata si o responsabilitate in plus intrucat aceste sisteme trebuie verificate periodic, pentru ca specialistii sa se asigure de buna functionare a lor.

Fara riscuri

Cea mai mica scurgere de gaze se poate transforma intr-o adevarata tragedie, motiv pentru care este recomandat ca astfel de situatii sa fie evitate prin aceste simple verificari efectuate periodic.

Cand se efectueaza?

Oricine poate apela la verificari gaze prin ProConstructo, iar conform legii, aceasta trebuie efectuata la fiecare doi ani, atunci cand instalatia nu a mai fost folosita pe o perioada mai lunga de sase luni, atunci cand au fost efectuate lucrari importante la nivelul acesteia sau atunci cand clientii doresc asta din diferite motive.

O procedura simpla

Procedura in sine nu este complicata deloc si este realizata in doar cateva minute, timp in care specialistii verifica fiecare element al instalatiei, pentru a se asigura ca nu exista probleme. In schimb, atunci cand sunt identificate componente pe punctul de a ceda, se dispun masurile necesare pentru remedierea situatiei, iar abia mai apoi se vor continua verificarile si acorda avizul. Cu alte cuvinte, intregul proces poate fi comparat cu inspectia tehnica periodica efectuata in cazul masinilor la fiecare doi ani, iar daca sunt identificate probleme, nu se va trece testul.

Doar profesionalism

Cei care aleg verificari gaze prin ProConstructo se bucura de mult confort, profesionalism, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele. Angajatii sunt foarte bine pregatiti si dispun de echipament si aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu