sâmbătă, 8 iulie 2017

In 2017 au aparut modele noi de smartwatch-uri

Evolutia tehnologica permite oricarei persoane sa aiba acces la cele mai noi gadgeturi care sa fie disponibile pe piata la preturi foarte avantajoase. Astfel, niciodata nu trebuie sa ne lipseasca un ceas inteligent de la iUni, intrucat acesta poate fi util in nenumarate momente si completeaza functiile disponibile pe telefonul inteligent. Usor de folosit si accesibile, ceasurile inteligente sunt tot mai populare, iar modelele sunt variate, pentru toate nevoile, magazinul online iUni aducandu-le intr-un singur loc pe cele mai grozave.

Diferite functii

In primul rand, aceste dispozitive sunt folosite pentru a initia sau prelua apeluri direct de la incheietura mainii, totul fiind mult mai confortabil. De asemenea, pot fi citite intr-un mod foarte discret si mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram. Totusi nu trebuie omise nici functiile dedicate persoanelor pasionate de sport intrucat acestea isi pot monitoriza si imbunatati activitatea cu ajutorul pedometrului, cronometrului, barometrului sau monitorizarea somnului intrucat odihna este importanta pentru oricine. In plus, functia antifurt este mai mult decat esentiala in toate situatiile, astfel ca atunci cand exista o distanta mai mare de 10 metri intre telefon si ceas, se va emite o avertizare sonora.

Usor de folosit

Un smartwatch 2017 de la iUni este foarte usor de folosit datorita ecranelor tactile incorporate ce permit accesarea tuturor functiilor. De asemenea, capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa valoarea medie este de 600 mAh, ceea ce presupune ca ceasurile pot fi utilizate pana la 4 zile, in functie de intensitatea folosirii.

Testeaza

Clientii au ocazia de a plasa o comanda direct pe site, fie pot merge la showroom-ul din sectorul 3 al capitalei, unde au ocazia de a testa toate dispozitivile inainte de a le achizitiona pentru a fi siguri intotdeauna ca au luat cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu