sâmbătă, 14 ianuarie 2017

De unde poti achizitiona un bilet de avion spre Cipru



Cipru se afla la sud de Turcia, in mijlocul marii Mediterane, fiind o destinatie de vacanta foarte populara, in special datorita faptului ca insula este accesibila prin zbor direct din mai multe orase ale Romaniei. Asadar, cei care doresc un bilet avion Cipru, pot ajunge direct in capitala Nicosia sau in Larnaca, doua dintre cele mai atractive orase. Insula este un amestec de culturi si cu toate ca din punct geografic se afla in Asia, are legaturi stranse cu Europa, fiind bine cunoscuta pentru vremea placuta si plajele superbe.

 
Nicosia

De asemenea, turistii vor intalni sate pitoresti, ruine antice, munti impunatori si orase pline de viata, printre acestea numarandu-se si capitala Nicosia, unde se gasesc cateva zeci de muzee, printre cele mai cunoscute fiind Muzeul Cipru, Muzeul Bizantin si Muzeul Ledra. Ledra se numeste si strada foarte populara, de unde pot fi achizitionate suveniruri si alte obiecte traditionale, insa unde oaspetii au ocazia si de a incerca mancarea cipriota intr-unul din multele restaurante gazduite.


Larnaca

Cei care aleg un bilet avion Cipru pot zbura direct din Iasi pana in Larnaca, pentru a se bucura de mai mult confort si mai putin stres. Datele arheologice arata ca acest oras este cel mai vechi din Cipru, avand o istorie lunga, de peste 6.000 de ani, iar poarta principala catre aceasta zona este aeroportul international, cel mai mare din intreaga insula. Pasionatii de istorie nu trebuie sa rateze biserica Sf. Lazar ridicata in secolul al IX-lea sau impresionanta biserica Faneromeni, in timp ce iubitorii de aventuri pot explora lacul sarat sau face scufundari pentru a descoperi epava vasului Zenobia. Nu in ultimul rand, Larnaca este o destinatie grozava pentru familii, care au parte aici de cele mai bune conditii pentru o vacanta de vis, de la plaje perfecte, apa linistita si activitati pentru toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu